Ansiktslyft med Fotona4D

Ansiktslyft med Fotona4D™

 

Fotona4D™-FaceLift behandlingen är en revolutionerande icke-kirurgisk laserbehandling, som består av behandling med fyra våglängder som samverkar med varandra. 4D-behandlingen hjälper huden att bilda kollagen som i sin tur verkar uppstramande och ger huden volym. Detta bidrar till reducering av rynkor samt gör huden mer elastisk. Behandlingen är icke-invasiv, säker och verkar på djupet, eftersom man behandlar både in- och utifrån.

fotona4d

Genom att använda 3 olika inställningar och en 4:e i tillägg (intraoralt), kan man ge en kraftfull men som sagt icke-invasiv behandling för att kunna lyfta ansikte och hals. Smooth mode används på insidan av munhålan. Denna icke-ablativa laser ger en kontrollerad och skonsam "bulk-värme" för att stimulera kollagenfibrer.

Det primära målet under detta steg är de nasolabiala vecken, som får en fin ”plumping-effekt” från insidan och ut, liknande en behandling med fillers.

FRAC3-läget använder en stråle som riktar in sig på djupare brister, för att återställa en ungdomlig textur och hudton. PIANO-läget är en säker och snabb bulkuppvärmning av vävnad från utsidan genom att koncentrera energistrålar subkutant. Bulkuppvärmning används för att strama åt huden. Det ytliga läget används slutligen för att förbättra hudens utseende och minska ojämnheter, med en extremt kontrollerad, lätt peeling. Detta ger huden en jämnare finish.

 

För det mesta ser man resultat omedelbart, men det fullständiga resultatet uppträder gradvis över en period på ca 2-3 månader.

Behandlingen är smärtfri, man kommer dock att känna en värmande och lätt stickande känsla i huden

Huden kommer att flaga lite efter behandlingen.

Smink kan bäras 24 timmar efter behandlingen.

Om du gör fillers rekommenderas du att vänta i 2 veckor efter din senaste injektion innan du genomgår 4D-behandlingen.

Behandlingen kräver kort eller ingen återhämtningstid.

Man får med 4D behandlingen en bättre hudkvalité och slätare hud, utan injektioner.

Den kan användas oavsett tid på året, då man inte behöver tänka på negativa effekter av solen, som vid andra laserbehandlingar.

Det finns inga biverkningar och du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Det kan kvarstå en mild rodnad och svullnad under en dag eller två, så du kanske vill överväga att göra detta när du ska vara hemma under några dagar efteråt.

 

Fotona4D™ behandlingsprocessen består av följande steg:

• Konsultation

• Behandling: 30 – 45 minuter per session

• 3-4 sessioner krävs för optimalt resultat, med 14-21 dagars mellanrum.

 

Priser Fotona4D™:

1 behandling: 5 500 kr

3 behandlingar (paketpris): 15 000 kr

I paketpriset ingår en 4:e behandling, om du behöver det, till priset av 2000 kr

 

 

 

08 - 612 95 22.

Product2
Product1
Product2
Product1

 

Reportage