Silhouette Soft - trådlyft

      Ansiktslyftning med trådar (Silhouette Soft)

 

silhouette1

Silhouette Soft är ett miniansiktslyft som lyfter och flyttar slapp hud i ansiktet vilket föryngrar och förbättrar utseendet. Silhouette Soft är tillverkad i USA och är en FDA godkänd produkt.

 

Silhouette-suturerna är absorberbara, kirurgiska trådar av poly-mjölksyra. Poly-mjölksyra suturer framkallar en minimal inflammatorisk reaktion som förstärker kollagenstimuleringen. Kollagenstimuleringen ger en föryngring av huden. Det innebär att man får en effekt i huden som ökar volymen och elasticiteten i området vilket ger en gradvis förbättring och formförändring under de närmaste månaderna efter behandlingen.

 

Silhoutte Soft kan utföras på olika områden, bl.a. underkäke, hals, ansiktets konturer, kinder, kindben, och ögonbryn.  Behandlingen är lämplig för alla typer av hud. Behandlingen är dock inte lämplig vid stort hudöverskott.

 

silhouette2silhouette3

 

Teknik: Det läggs en liten lokalbedövning i varje område där en tråd ska sättas in. Därefter dras trådarna genom fettlagret under huden i de områden som ska lyftas. När trådarna är på plats, dras de åt så att huden förkortas och det sker ett passande lyft av området. Därefter klipps trådändarna av. Behandlingen tar endast 30-45 minuter.

 

Resultat: Du kommer att se resultatet omedelbart men ytterligare förbättring sker successivt under de följande sex månaderna då trådarna växer in i vävnaden, vilket stimulerar hudens kollagen.

 

Silhouette Soft hjälper mot:

1. Måttlig slapphet av huden på kinderna

2. Nedsjunkningar i den övre delen av kinderna

3. Djupa rynkor mellan näsa och mun

4. Ojämn käklinje (hamsterpåsar)

 

För vilka personer Silhouette Soft är lämpligt:

1. Yngre patienter som ännu inte behöver en stor ansiktslyftning

2. Patienter som inte vågar göra en riktig kirurgisk ansiktslyftning

3. Patienter som tidigare gjort en ansiktslyftning och nu vill ha en liten åtstramning

4. Äldre patienter som inte vill göra en stor ansiktslyftning

 

Komplikationer: Man kan få en lätt svullnad, kanske något blåmärke. Ibland ser man veckbildning i huden pga. dragningen i suturerna. Dessa små bieffekter försvinner dagarna efter behandlingen. Det kan förekomma tillfällig domningskänsla i huden. Trådarna kan ev. kännas till en början.

 

Är det något jag måste tänka på efter ingreppet?

Första veckorna ska du undvika påfrestningar som kan få trådarna att lossna. Trådarna måste få tid på sig att ”läka in” i vävnaden. Du bör undvika att gå till tandläkaren, äta stora äpplen, ”gapskratta”, använda tandtråd eller liknande den första veckan.

Försök att ligga första nätterna med huvudet högt, gärna på rygg utan att kudden trycker mot ansiktet. Man kan tvätta ansiktet med försiktighet och använda make-up med förstånd. Undvik att sola i två veckor och gör inga andra former av ansiktsbehandlingar under 3 veckor. Man måste vara noga med att inte gnugga, gnida eller massera området de första 2-3 veckorna efter behandlingen. Sport kan utövas efter ca 4 veckor.

 

Hållbarhet: Effekten håller upp till 18 månader. Ditt ansikte kommer självklart att fortsätta åldras, men trådarna hjälper till att motverka hänget. Resultatets varaktighet beror på hur du lever och i vilken fas i livet du befinner dig. Genom att sköta din kropp och hälsa och inte pendla för mycket i vikt håller resultatet längre. Det går att lägga till extra trådar när effekten börjar avta. Om det finns stora åldersförändringar, kan ett trådlyft i längden inte ersätta en riktig ansiktslyftning.

 

För ytterligare upplysningar om Silhouette Soft Lift, se www.silhouette-soft.com

 

 Pris på två dubbelriktade trådar (4st) 13900 kr

 Vid tillkommande trådar ges 30% rabatt. Exakt pris bestäms på plats.

 

08 - 612 95 22.

Product1
Product2
Product1
Product2

 

Reportage