Innehållande hyaluronsyra

 

 

 Hudfillers innehållande hyaluronsyra:                               Juvéderm, Stylage, Princess

iStock 000007413463XSmall

Juvéderm   

Ett ledande varumärke som tillverkas av Allergan och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Allergan är ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag som var pionjärer inom utvecklingen av medicinska estetiska behandlingar redan för mer än 35 år sedan. 

Juvéderm består av det naturliga ämnet hyaluronsyra som finns som en naturlig komponent i huden.

Hållbarheten är mycket lång, oftast kring 9-12 månader eller längre, produkten är högrenad, helt homogen vilket gör den tacksam att injicera på ett kontrollerat sätt och innehåller lokalbedövning.

JUVÉDERM ULTRA 2:  fyller ut små nyupptäckta linjerna och ger ett slätt och mer naturligt utseende och känsla. Du kommer att märka en omedelbar skillnad efter bara en behandling.

JUVÉDERM® ULTRA 3:  slätar ut rynkor mellan näsan och mungiporna samt runt läpparna; den kan användas för att göra läpparna fylligare, slätar ut rynkor i glabella, mellan ögonen, m.m.

JUVÉDERM® ULTRA 4:  verkar på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer, samt vid återställande av volymförlust.

JUVÉDERM ULTRA SMILE:  används för behandling av munområdet. Ökar läppvolym, behandlar medeldjup till djupa rynkor. Läppkonturer.

JUVÉDERM ULTRA VOLUMA: Återställer ansiktsvolym, kindben, kinder och haka. Hållbarhet upp till 18 månader.

JUVÈDERM VOLIFT: En ny produkt framtagen med den senaste Vycross teknologin innehållande lidokain . Lång hållbarhet upp till 15 månader och mer. JUVÈDERM VOLIFT används för behandling av djupa hud depressioner orsakade av åldrande, återskapande av volym och förbättring av ansiktets konturer.

 

Stylage

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck samt att öka volym i till exempel kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation och konvalescens.

Stylage är CE-märkt och finns idag i fler än 70 länder.

Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratories Vivacy. 

Stylage är idag den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med mannitol, en naturlig antioxidant som skyddar den från att brytas ner snabbt, samt ger patienten mindre svullnad efter behandlingen.

Hållbarheten är ytterst individuell men materialet stannar i kroppen i ca 9-12 månader.

 

Princess

Princess serie av hyaluronsyraprodukter för injektion har fått ett mycket positivt mottagande i Sverige. Princess tillverkas av CROMA i en av världens modenaste produktionsanläggning i Wien. CROMA har tjugo års erfarenhet av tillverkning av hyaluronsyraprodukter. Produkterna har hög viskoelasticitet och är fullständigt jämna och homogena.

Princess filler har en lång varaktighet på upp till 12 månader. 

 

Hudfillers – Användningsområden

-  Läppförstoring och läppkonturer

-  Munvinklar så kallade ”sura mungipor”

-  Glabella, vertikala pannrynkor så kallad ”argrynka” mellan ögonbryn

-  Rökrynkor  (rynkor över läppen)

-  Nasobiala veck (mellan näsan och munnen)

-  Utfyllnad kinder och kindben

-  Utfyllning av linjer rynkor och veck i ansiktet

-  Acneärr, öronsnibbar, fördjupningar mm 

 

Hudfillers – Biverkningar

Efter behandlingen kan vissa vanliga injektionsrelaterade biverkningar inträffa, t.ex. svullnad, rodnad, smärta, klåda, missfärgning och ömhet vid injektionsstället. Dessa går normalt över av sig själv några dagar efter injektion i huden och inom en vecka efter injektion i läpparna. Andra typer av biverkningar är mycket sällsynta, men cirka 1 av 2 000 behandlade patienter har haft lokala reaktioner, troligen av typen överkänslighet. Dessa har normalt varit svullnad vid injektionsstället, ibland med påverkan på omgivande vävnad. Rodnad, ömhet och i sällsynta fall acneliknande formationer har också rapporterats.

 

 

 

 

08 - 612 95 22.

Product2
Product1
Product2
Product1

 

Reportage