Rynkor runt munnen

    FILLERS RYNKOR RUNT MUNNEN

 

Rynkor runt munnen, framförallt på överläppen dyker upp med åren. Dessa rynkor, även kallade rökrynkor eller pussrynkor går att behandla med fillers och botulinum toxin. När fukten och spänsten minskar i huden så uppträder ibland tvära linjer på överläppen som man upplever som ålderstecken. Rynkorna kan även göra att man upplever det lite besvärande att använda läppstift och få läppstiftet att stanna kvar innanför läppkonturerna. Färgen vill gärna sprida sig upp i rynkorna mot näsan.

Även om dessa rynkor runt munnen ofta kallas rökrynkor så förekommer dessa i allra högsta grad även på personer som aldrig någonsin har rökt. Arvsanlaget har stor inverkan och det har även solexponering genom åren.

När fukten och spänsten i huden med åldern minskar uppträder ibland tvära linjer på överläppen, så kallade rökrynkor eller pussrynkor. Dessa rynkor runt munnen, framförallt på överläppen uppstår som ett resultat av åldersprocess, solexponering, livsstil och arvsanlag etc. Du behöver alltså inte nödvändigtvis vara rökare för att dessa rynkor ska uppstå, även om rökning självklart bidrar. Rynkor runt munnen går utmärkt att behandla med fillers och man brukar få ett mycket fint resultat, särskilt när man kombinerar fillers med Botulinumtoxin i området.

Vi använder oss endast av marknadsledande, välbeprövade, CE-märkta fillers. De är alltså samtliga godkända och säkra. Om du känner dig osäker på vilken fillersprodukt som lämpar sig i ditt fall rekommenderar våra läkare om vilken som passar vid konsultationen. Vidare, om du är spruträdd eller smärtkänslig, kan du informera om detta redan vid bokningen. Då ser vi till att du får det stöd du behöver vid besöket eller bedövning mot smärtan, antingen i form av fillers med Lidokain eller som nervblockad (tandläkarbedövning) innan injiceringen.

FÖRVÄNTAT RESULTAT 

Innan fillersbehandlingen går patienten tillsammans med behandlande läkare igenom patientens önskemål, förväntade resultat, eventuella biverkningar (t.ex. blåmärken), man diskuterar realistiska förväntningar, samt vilka effekter som är möjliga att uppnå i det individuella fallet. Man får således en professionell konsultation och bedömning som kompletteras med de personliga önskemålen.

FILLERSBEHANDLING AV RYNKOR RUNT MUNNEN

NAB Laserklinik utför fillersinjektioner av leg. läkare med specialistkompetens. Fillern injiceras med en fin nål eller kanyl under huden. Man får direkt en effekt men det slutliga resultatet ser man helt efter ungefär en vecka. De biverkningar som finns med fillerbehandlingen är svullnad, rodnad, blåmärke eller ömhet.

 

FILLERS HÅLLBARHET

Fillers med hyaluronsyra fungerar på samma sätt som kroppens egen och försvinner successivt med tiden. Hållbarheten är mellan 6-12 månader.

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ INFÖR FILLERSBEHANDLING RYNKOR RUNT MUNNEN

- Undvika Magnecyl eller Ipren för att minska risken för blåmärken.

- Inte ha en pågående infektion, Herpesinfektion eller feber.

- Ej ha något sår eller irritation i injektionsområdet.

- Att vila och ta det lugnt efter behandlingen.

- Inte ta på, eller lägga någon makeup på området minst 6 h efter behandlingen.

 

 

 

08 - 612 95 22.

Product1
Product2
Product1
Product2

 

Reportage